Vrij-metgezel

Ken U Zelf. Ken Uw Speelruimte.

Ontmoet in vrijheid een maatje op je ontwikkelingsweg

(in afwachting van bewerking van deze pagina, zie kennisgeving Home)

Misschien loop je met een persoonlijke vraag, zoek je balans voor een onverwachte vreugde of verlichting van pijn of inzicht in een situatie die je als verwarrend ervaart of wil je een ander ontmoeten daar waar het jou om te doen is in het leven. De vervulling van deze drijfveren is in jezelf te vinden. Hoe krijg je toegang daartoe? Jezelf bevragen, luisteren en vertrouwen zijn hiervoor wezenlijk van belang. Een structuur aan de hand van een werkvorm kan je behulpzaam zijn, evenals een maatje, een metgezel die je vrij laat in je eigen ontwikkeling.

Als vrij-metgezel ben je primair leerling van het leven zelf en elkaar tot spiegel.

Vanwege mijn persoonlijke ontwikkelingsweg bied ik gelegenheid tot ontmoeten van een metgezel op het speelveld van The Work of Geweldloze Communicatie (bijv. GC Dansvloer) of het Presence Proces.

Ben je bereid waar te nemen en te ervaren wat er werkelijk in je omgaat en er verantwoordelijkheid voor te dragen? Je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan.

Jouw antwoord op het leven is uniek

Dit besef vraagt om het ontdekken en vertrouwen wat jou beweegt. Samen met een ander kun je het avontuur naar deze onbekende bestemming beleven.

(uitwerken van contactmogelijkheden)

Contactmogelijkheden voor stilte-meditatie zie Stadsverlichting