Reacties van deelnemers

Over de training The Work van Byron Katie:

The Work is ondanks het vele werk een snelle manier om tot de kern te komen.

De training en de individuele sessie hebben een positieve krachtige uitwerking op mijn leven!!!

De methode van de vier vragen is mij duidelijker geworden en deze kan ik nu makkelijker toepassen, waardoor ik losser van mijn gedachtes kom te staan.

Dankzij de training heb ik geleerd naar mijn oordelen te kijken en zie ik hoe deze oordelen een ontspannen aanwezigheid in het moment in de weg staan.

Deze training leerde me dat het bewust worden van mijn veroordelende patronen beslist geen afbreuk doet aan wie ik als persoon ben, maar dat dit juist een gevoel van mededogen wakker maakt.

Over de begeleiding:

Anja begeleidt op een duidelijke, heldere manier.

Ze heeft me geholpen om heel eerlijk naar mezelf te kijken en diep tot de kern van mijn oordelen over mezelf en anderen door te dringen, waardoor ik me niet langer achter uitvluchten kan verschuilen.

Ik waardeer haar enthousiasme en grondigheid. Ze heeft een groot inleveringsvermogen.

Bekwaam en respectvol, integer, zorgvuldig en open, steunend, liefdevol, …

Evenals bij eerdere trainingsdagen heb ik de enthousiaste en deskundige inzet van Anja erg gewaardeerd, waarbij vooral mijn behoefte aan helderheid en integriteit werd vervuld. Ik was erg geraakt en onder de indruk van haar openhartige en kwetsbare opstelling.

Aanvullende noot

Naast deze lovende woorden ontvang ik ook verzoeken en suggesties om tegemoet te komen aan een behoefte die in een bepaald moment niet is vervuld. Deze zijn voor mij een welkome ondersteuning bij mijn ontwikkeling als trainer. Ik kan groeien in mij afstemmen op wat er bij de ander leeft en in verbinding de mogelijkheden en grenzen van hetgeen ik te bieden heb meer helder aangeven.
Een workshop schept de gelegenheid om aan de hand van eigen ervaring inzicht op te doen en oefenmateriaal te verkennen. Om je verder te ontwikkelen is het nodig dat je zelf hiermee aan de slag gaat en eventueel ondersteuning hierbij zoekt. Dan leer je jezelf als muziekinstrument bespelen.