Adempauze; Nieuw aanbod van The Work en Oprecht communiceren in 2013

Dit jaar ben ik in Nijmegen, onder de naam Het Zesde Geluk, gestart met workshops Oprecht communiceren, gebaseerd op Geweldloze Communicatie van Marshall Rosenberg en workshops The Work van Byron Katie.
Met veel voldoening en enthousiasme heb ik de workshops gegeven. Het waren stuk voor stuk inspirerende ontmoetingen. De deelnemers hebben zicht gekregen op hun denkwijze en communiceren én uitzicht op alternatieven, op heilzame wegen. Er is vraag naar meer.

Als je op de hoogte gesteld wilt worden wanneer mijn nieuwe aanbod gereed is, stuur me dan een bericht via het contactformulier.

Om voort te kunnen gaan met de activiteiten las ik even een adempauze in.

Zes jaar zijn verstreken sinds het afscheid van mijn laatste baan. Nu is het op een andere manier aan de orde om een werk dat ik heb opgepakt, los te laten. Zeer passend voor de tijd van het jaar wordt er op de deur geklopt, van mijn innerlijk welteverstaan. Er klinkt een roep om verstilling.
Wat is mijn antwoord?

Oprecht communiceren en geweldloosheid begint bij mijzelf.

Vertrouwen en waakzaamheid zijn voor mij de sleutelwoorden. Wakker toevertrouwen aan wat zich wil ontvouwen.
Wat op mij toekomt treed ik met een glimlach, bij de deur, tegemoet en nood het binnen, dankbaar; het is me immers gezonden als een leidsman (vrouwe) van boven. (variatie op Mens-zijn is een herberg, Rumi)