Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Work van Byron Katie: verdiepingstraining (Nijmegen)

24 november 2013 @ 09:30 - 16:30

The Work van Byron Katie: Houden van wat is

Deze verdiepingstraining heeft twee aandachtsgebieden: het onderzoeken van je stressvolle gedachten over The Work en een verkenning van de omkering van de gedachte bij nummer 6 van het werkblad Oordeel over je naaste.

Oordeel zelf

Het onderzoeken van je (stressvolle) gedachten over The Work vergroot je inzicht in hoe je het toepast, je afleidende motieven, de aannames en verwachtingen. Met The Work wordt de relatie tussen je denken, voelen en handelen tastbaar vanuit je eigen ervaring.

Voorbeeld van een werkblad: 1. Ik ben teleurgesteld in The Work, omdat het niet werkt. 2. Ik wil dat door The Work mijn problemen oplossen. 3. The Work zou eenvoudiger moeten zijn. 4. Ik heb het nodig dat The Work mij gelukkig maakt. 5. The Work is een gebed zonder eind. 6. Ik wil nooit meer meemaken dat The Work mij op een dwaalspoor brengt.

Het zesde geluk

We gaan dieper in op de omkering van de gedachte bij nummer 6 van het werkblad Oordeel over je naaste. De omkering is een beetje anders dan de andere omkeringen. ‘Ik wil nooit meer…’ wordt omgedraaid naar ‘Ik ben bereid om te…’ en ‘Ik kijk er naar uit dat…’
We onderzoeken onze weerstand tegen ‘bereidheid’. In aanvulling op The Work verkennen we enkele technieken waarmee we ‘bereidheid’ kunnen ontwikkelen.

Datum:

Tijd: van 9.30 tot 16.30 uur (middagpauze 1½ uur).

Kosten:

Aantal deelnemers: min. 4 en max. 12 (peildatum ).

Inschrijven inschrijving gesloten

Gegevens

Datum:
24 november 2013
Tijd:
09:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Grondel
Zwanenveld 9082
Nijmegen,
+ Google Maps
Naar boven ▲Naar boven ▲